Boldogság, elfogadás, szeretet. Ez a három legfontosabb amit a Tiszavirágok jelentenek.

Címkék: 

Számomra a Tiszavirág  közösség egy olyan pont az életemben, akikre számíthatok, akikkel megoszthatom a bánatomat, örömömet. Ebben a rohanó világban van havi pár óra, amit együtt töltünk el, és ez jó érzés. A lányomnak Klárikának is látom sokat jelentenek az együttlétek, nagy örömet szereztek neki azzal, hogy emberszámba veszitek. Nekem az tetszik, hogy mindenki mesélhet az aktuális hónapban történtekről, és az is klassz, hogy bibliai történeteket dolgozunk fel együtt.

Címkék: 

Szeretek imádkozni Veletek. Nagy élmény mindig a szerepjáték. Igen élvezem. Szeretek azokkal az emberekkel lenni akik elfogadnak és szeretnek: Zsuzsi, Ági, Márk, Dominika stb.

Címkék: 

Mi jelentett neked a tábor?

Sokat jelentett nekem, hogy megismerhettem a táborban a fogyatékkal élő gyerekeket, és rájöhettem, hogy lényegében olyanok, mint más gyerekek. Rájöttem, hogy ami miatt tartottam tőlük, az éppen az volt, hogy nem ismertem őket.

Tetszett, hogy volt lehetőség együtt játszani, kiszakadni a "felnőtt, egyetemi hallgatós, tanulós, tudományos kutatásos" világból és megvalósítani itt és most azt, amivel a mindennapokban foglalkoznunk kellene, hogy a szeretet cselekedeteit valósítjuk meg egymás között.

Címkék: 
Feliratkozás RSS - vélemény csatornájára